Een kampeerplaats in de volle natuur in het midden van onze camping Barneville Carteret

Een authentieke vakantie in een bevoorrechte omgeving terwijl u geniet van alle recreatieve diensten van onze camping Cotentin, 500 m van het Strand, de volledige golfcentrum “golf de la cote des isles”, dit is wat u te wachten staat als u voor één van onze accommodaties kiest.

Comfortabele kampeerplaatsen tussen 110 en 150 m2

Ruimte is een luxe die Camping du Golf behoudt: tent, caravan, camper, het is aan u om de formule te kiezen die het beste bij u past. U kunt hoe dan ook gebruik maken van de volledige infrastructuur en natuurlijk van het strand dat op slechts 500 meter afstand ligt.

In totaal wachten 157 grasrijke percelen, die door hagen afgebakend zijn, u op. De percelen zijn uitgerust met de meest comfortabele afmetingen van 110 tot 150 m2. Op ons terrein van meer dan 3 hectare heeft u de mogelijkheid om een paar dagen door te brengen in het groen.

Aankomst vanaf 14u en vertrek voor 12u ‘s middags.

De receptie is elke dag geopend van 1 April tot 30 september en dit van 8u30 tot 12u en van 14u tot 18u00   (van 8u00 tot 12u en van 14u tot 19u00 van 7 juli-24 augustus. Na deze openingsuren is er bewaking aan de ingang van de camping beschikbaar.

Vakantie met de voeten in het water

Geniet van een rustige vakantie in een bevoorrechte en comfortabele locatie met water, elektriciteit 6 ampère en riolering, en vooral veel ruimte (tot 150 m²).

De fijne zandstranden bevinden zich op enkele minuten wandelafstand, ideaal om te genieten met het gezin!

U zult niet enkel het authentieke aspect van onze 4-sterren camping in Normandië weten waarderen, maar ook de vele services en nog zoveel meer!

Het is nu aan u om uw accommodatie te reserveren ! Geen administratiekosten